Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

Ülkeye Darbeye Halk El Koydu.

Dün 22:00 sularında Türkiyede olmayacak büyük bir olay yaşandı. merkez üssü ankara ve istanbul olan ve gökyüzü semalarında f6 uçaklarının alçak taciz uçuşlarıyla başlayan arkasından skorsky helikopterleriyle destek verilen ve hemen arkasından İstanbul boğaz köprüsü ve fatih sultan mehmet köprüsünün tanklarla kapatılmasıyla başlayan darbe süreci saat 12 sularında Cumhurbaşkanın 4g teknolojisiyle tv lere bağlanıp halka seslenip çıkın ülkenize sahip çıkın emri ile Tüm Türkiye sokaklara dökülmesiyle başlayan süreçte halkın tankların önüne yatması ve durdurmasıyla birlikte darbe girişimi etkisiz hale getirildi.

16 Temmuz 2016 Cumartesi, 18:26

Dün 22:00 sularında Türkiyede olmayacak büyük bir olay yaşandı. merkez üssü ankara ve istanbul olan ve gökyüzü semalarında f6 uçaklarının alçak taciz uçuşlarıyla başlayan arkasından skorsky helikopterleriyle destek verilen ve hemen arkasından İstanbul boğaz köprüsü ve fatih sultan mehmet köprüsünün tanklarla kapatılmasıyla başlayan darbe süreci saat 12 sularında Cumhurbaşkanın 4g teknolojisiyle tv lere bağlanıp halka seslenip çıkın ülkenize sahip çıkın emri ile Tüm Türkiye sokaklara dökülmesiyle başlayan süreçte halkın tankların önüne yatması ve durdurmasıyla birlikte darbe girişimi etkisiz hale getirildi. Mit ve özel kuvvetlerle darbeciler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları rehin alındı. ve gizli yerlere götürelerek ordunun başsız kalması sağlandı.

TRT ye baskın yapılarak korsan bildiri zorla okutuldu.
CNN TÜRK ‘e baskın yapılarak yayaını sonlandırıldı.
Mit ve özel kuvvetlerin canı pahasına müdahalesi ve halkın çok büyük katkısı ile darbeciler etkisiz hale getirildi.
Skorsky helikopterle Yunanistana 8 Yüksek Rütbeli asker kaçtı. Dişişleri Bakanlığı : iadeleri için Yunanistana baskı yapılmakta, her an çözüm aşamasındayız.

Çok kişinin öldüğü f6 larla ve skorskilerle  ankara ve istanbulda onlarca yerin darbeciler tarafından bombalandığı görüldü.

Ölü ve Yaralı sayısı şuan belli değil.

Tutuklamalar başladığı bildirildi. Darbenin şuan bitmediği devam ettiği fakat belirli noktalarda operasyonların sürdüğü belirtildi.

4 5 6 7 8 9 10 11


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...