Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

Tokat Turhal’a Şehit Ateşi Düştü

Bingöl’ün genç ilçesinde meydana gelen patlamada şehit düşen 1 çocuk babası jandarma uzman Emrah çeçenin Tokat’ ın Turhal ilçesinde yaşayan çiftçilik yapan babası metin çeçen ve bir süredir kayın pederinin evinde bulunan eşi Rukiye çeçene yetkililer tarafından haber verildi..

25 Ekim 2016 Salı, 17:52

Bingöl’ün Genç ilçesinde meydana gelen patlamada şehit düşen 1 çocuk babası jandarma uzman Emrah Çeçenin Tokat’ ın Turhal ilçesinde yaşayan çiftçilik yapan babası metin Çeçen ve bir süredir kayın pederinin evinde bulunan  eşi Rukiye Çeçen e yetkililer tarafından haber verildi..

Haberi alan baba olay yerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılırken eşi Rukiye Çeçende gözyaşlarına boğuldu..3 çocuğundan birini kaybeden şehidin annesi de İstanbul da kızı Kübra Çeçenin yanında olduğu öğrenildi.Haberi alan herkes şehidin baba ocağına akın etti.

Apartman dairesinde yaşayan şehit Emrah Çeçenin  binasına dev bir Türk bayrağı asıldı.Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Turhal Kaymakamı Serhat Öcal acılı aileye taziyeye gitti.

Şehidin amcası ise yeğeninin arkasından şu sözleri sarfetti, kanımızın son damlasına kadar teröristler ile savaşmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Şehit amcası olarak gururlu olduğunu belitti.

1.5 yaşında Yiğit Ferman isminde oğlu olan şehit Emrah Çeçen yarın Turhal ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

 


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...