Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Cep Telefonumuz 4,5G’ye uyumlu mu ?

Telefonunuz 4,5G’ye uyumlu mu ?
GSM operatörleri tarafından 1 Nisan itibarıyla abonelerinin kullanımına sunacağı 4,5G teknolojisine uyumlu cihazlar arasında, Apple iPhone 6, Samsung Galaxy S6 gibi birçok telefon bulunuyor.

29 Mart 2016 Salı, 14:59

Cep Telefonumuz 4,5G’ye uyumlu mu ?

GSM operatörleri tarafından 1 Nisan itibarı ile abonelerine kullanımına sunacağı 4,5 G teknolojisi ne uyumlu cihazlarınız hangileri , Apple iPhone 6, Samsung Galaxy S6 gibi birçok telefon uyumlu bulunuyor.

peki sizin akıllı telefonunuz bu teknolijiye uygunmu?
bunu öğrenmenizin en basit yöntemi bağlı olduğunuz operatörün bir bayisine gidip onlara göstermeniz onların bir kod yazıp kontrol etmesi ile telefonunuz uyumlu değilmi çözülebiliyor.

GSM operatörleri 4,5G teknolojisi ni internetin en hızlı bir şekilde kulanılabileceğini belirtiyorlar.

şimdiden çoğu akıllı telefonun bu konuda sınıfta kaldığı bildiriliyor. böleleikle tüketicininde yeni bir telefon alması için pazarın yeniden şekileneceğide söleniyor.

akıllı telefon üreticileri ve satıcılarıda bu konuda çok ümitli olduklarını tıkanan pazarın bu 4.5 teknolojisi sayesinde satışları artırcanı sölediler,
telefon üreticileri rekabetinde çok kızıştığını 4.5 g teknolojisine en uyumlu hızlı telefonlar ürettklerini ve üretmeye devame deceklerini sölediler….

 


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...