Son Dakika
19 Mart 2024 Salı
08 Ağustos 2016 Pazartesi, 14:12
Muammer Ahmet Sağlam
Muammer Ahmet Sağlam ulkemdenhaberler@hotmail.com Tüm Yazılar

Özlemiştim Ülkemin Gülen Yüzünü

Çok uzun zaman oldu sanırım Ülkemin üzerinde oyananan kirli çirkin oyunlar ve bu oyunları oynayan aktörler ve dış mihrakların bize bir gün bile gün göstermemesi,sanırım biz Türklerin kendine geldiği ilk günden buyana yani beylik oba ,ülke olduğumuz günden bu yana başımıza gelmedik kalmamıştır. Biz Türkleri yabancı düşmanlar asla yıkamıyorlarda düşmanımız kendi içimizden olduğunda yenilmesekte yıkılmasakta içimizin bir köşesinde derin yaralar açıyor.

Türkiye Cumhuriyetini kurduğumuz günden beri karşımızda dış mihrakların bizleri topla tüfekle 7 düvel ile çanakkalede yıkamadığı biz Müslüman Türkleri yıllardır ayrıştırarak bölmeye yutmaya en azından mutsuz etmeye çalışan büyük bir dünya var.

İşimiz çok zor, ya onların esaretine gireceğiz, ki bu münkün değil biz Türkler ölürüz asla esareti kabul  etmeyiz, yada tüm ayrışmaları bırakıp bir olacağız, biz olacağız, millet olacağız, Türkiyem olacağız ve bizi kimse yıkamıyacak Allahın izniyle.

15 temmuz darbe ihaneti ile başlayan bir hain girişimin, ilk başladığı anlarda ben dahil sanırım o gece herkes kendisine şöyle bir soru sormuştur. N O L U Y O R U Z.

Fakat yaşadığımız bu hain gecede Rabbim öyle olaylar yaşattıki bizlere ben dahil herkes bir milli destan yaşadı o gece, nasıl bir geceydi o herkesimden insanların sokağa çıkıp tanklara uçaklara skorski helikopterlere ağır silahlara karşı mücadelesi.

Bir istiklal bir istikbal mücadelesi gibi yaşlısından gencine açığından kapalısına dindarından laikine sağcısından solcusuna ülkücüsünden sosyalistine Türkünden Kürdüne vs herkes  Türk bayrağını alıp o koca koca hainlere büyük bir birliktelik dersi verdik, aslında o zavallıların o ruhunu satmışların haricinde 7 düvelede büyük bir ders verdik. Anlayana Biz Mısır,Suriye değiliz Biz Türk Milletiyiz dedik... İyikide dedik çünki 7 düvel böyle bir dersi alması gerekiyordu.

“Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır..
ALLAH bilir siz bilemezsiniz..
“[ Bakara / 216 ] diyor Rabbimiz, aynende öyle oldu şer gördüğümüz 250 şehit binlerce yaralı milyonlarca gazi (o gün cesaret örneği gösterip dışarı çıkan bana göre herkeste Gazidir ) verdiğimiz bir mücadele hayra döndü çok şükür…

Uzun zaman olmuştu dimi bu kadar insanın birbiriyle ayrışmadan kenetlendiği,farkındamısınız kimse sen alevisin sen şu tarikattansın demedi sen kürtsün sen türksün demedi,sen solcusun sen sağcısın demedi,sen açıksın sen çarşaflısın hiç demedi.Millet birlik oldu destan yazdı.

Topyekün bir birlik vardı öyle bir kenetlendiki bu ülke, işte biz buyuz biz biriz biz bütünüz ,biz Türkiyeyiz dedi. Allahım bu dirliğimizi birliğimizi bize kıyamete kadar bozdurtma, Amin

Çok özlemiştik değilmi bu birliği,hadi bu birliği diri tutmak bizim elimizde,birbirimize daha çok anlayışlı ,daha saygılı olalım,kimse kimseye yaşantısını dayatmasın,bir olmaya diri olmaya 7 düvele tek Milletiz demeye devam edelim.
Biz birlik olalım onlarda çıldırsın bu Türk Milletini bölemediklerine …

2 3 4 5

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için Yenikapı Miting Alanı'na saatler öncesinden gelen vatandaşlar alana alınmaya başlandı. ( İsa Terli - Anadolu Ajansı )

7 8

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için Yenikapı Miting Alanı'na saatler öncesinden gelen vatandaşlar alana alınmaya başlandı. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Ajansı )

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için Yenikapı Miting Alanı'na saatler öncesinden gelen vatandaşlar alana alınmaya başlandı. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Ajansı )

Yorum

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...