Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Yoğun Yağışlar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden açıklamada, öğle saatlerinden itibaren balkanların üzerinden gelecek yağışlı ve serin havanın etkisini hissettireceği bildirildi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, yağışlı ve serin hava ile birlikte hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyo

20 Nisan 2016 Çarşamba, 21:10

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden açıklamada, öğle saatlerinden itibaren balkanların üzerinden   gelecek  yağışlı ve serin havanın etkisini  hissettireceği bildirildi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, yağışlı ve serin hava ile birlikte  hissedilir derecede düşeceği  tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji uyardı: Yağmur yaklaşıyor, soğuk hava yolda

Meteoroloji’den yapılan  açıklamada, bugün akşam Batı Karadeniz Marmara ve İç Anadolu ‘nun kuzeybatı kesimlerinden başlayacak ,yağışların perşembe günü, Karadeniz Marmara’ nın doğusu, İç Anadolu’nun  kuzey batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak  şeklinde geleceği bekleniyor. Yağışların Zonguldak , Düzce , Sakarya , Bartın ile Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinde Kuvvetli olması ( metre kareye 21-50 kg) tahmin ediliyor.


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...