Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma
28 Ekim 2016 Cuma, 12:18
Gülafət Bayramova
Gülafət Bayramova gulafaetbayramova@ulkemdenhaberler.com Tüm Yazılar

Türklerden Öğrenin

TÜRKLERDEN ÖGRENİN

Zamanında Napaleon söylemişdi ki, siyasetin yüregi yokmuş , başı var..Bu meşhur deyime günümüzün bir bakış noktasından yaklaşacam.Siyasetçi olmasam da , Söz adamı gibi canımız , kanımız olan Türkiyede , ayni zamanda müslüman ülkele rinde Batı ve Avrupa devletlerinin oyunlarına subyektiv düşüncelerimi söylemek istiyorum.Napaleonun söylediginin aksini düşünüyorum.Şimdi zaman ve insanlar öyle degişmiş ki,siyasetin degil de yüregi ,hiç başı belli degil.Çünki siyaseti kendi leri degil, üstlerinin siparışiyle , perde arkası güclerin senariyosuyla yürütürler. Amacları ve niyetleri belli.Önce başlarının ve yüreklerinin yerini ögrensinler. Yürüttükleri robot siyasetleri de ortada..

Baş da Türkiye olmakla tüm müslüman devletlerinde iç ve dış savaşı çıkarmak, bu ülkeleri kaynar ocağa dönüştürmek .. Batı İrakı Nukleir bombası behanesiyle alt- üstüne çevirdi.Binlerle sivil günahsız insanın hyatına son koydu.Bir tek kelimeyle boğazdan yukarı özür dilemekle işini bitmiş sandı.Milleti ve milletler karşısında sorunluluğu Türklerden ögrensin. Şimdi de elinde siyasi oyuncak etmiş İrak rehberiyle ve koalisyon güclerle birlikte Musul ve Rakkada operasyona – DAYEŞ’den temizlemeye başladılar.Hansı ki onlara destek olup silah verenler de ta kendileri….Perde arkası oyunla Türkiyeni bu harekatdan uzak tutdular.İrak rehberi Türkiyeye izn vermiyormuş..Neymiş sebeb?.Türkiyenin prezidenti onlara tarihten bazi gerçekleri anlatmış.Siyasetçiye yakışmayacak kadar öyle kırğınlık tavrı yapıp da mert komşuya , müslümün kardeşine arka çevirip, kendi çıkarlarını düşünen hristianın kucağında oturduğuna asl siz tarihinizi bile Türklerden ögrenin!..
Batı ve Avrupa devletleri çok iyi anlıyorlar ki

, tüm türk halklarının ve müslüman dünyasının umut ve güvenc yeri Türkiye..Ondan dolayı Türkiye ile hesaplaşmak zorunda kalmamak ve İrakı kendi planlarına uyğun idare etmek için Türkiyeni olaylardan uzakta olmasını istiyorlar..Ama sınırlarımızda güc devletlerin istediklerini yapamayacaklarını ve onunla hesaplaşmak zorunda olduğunu ve bir addım da geri çekilmeyecegini iyice anlattı Türkiye … Her zaman haktan , haklıdan ve mazlumdan yana oldu Türkiye.Kimsenin topraklarında Türkiyenin gözü olmadığını iyi biliyorlar.Sadece hiristian devletlerine karşı dayanacak tek gücün Türkiye olduğundan çok rahatsılar.Kendileri türklerle başaramadığı için FETO ve diger terörçü örgütlerin eliyle Türkiyeni içten çöktürmeye çaba gösteriyor lar.Günümüzün gerçekleri bunlar.Dördt taraftan düşmanlarına karşı mücadile etmeyi ve dimdik ayakta kalmayı Türkiyeden ögrenin. 15 Temmuzda istediklerini elde edemediler.Tabiki , daha çirkin planlar hazırlayacakları belli..Fırsat buldukca da bunları yapıyorlar.

Çünki korkuyorlar..Neden?Türk dünyasının birleşmesinden korkuyorlar…Dünyanın islamlaşmasından korkuyorlar..Ve bu nedenden savaşların hepsi müsülüman devletlerinde..Günahsız müslümanların kanı su yerine akıyor..Hani dünyaya insanlık dersi keçiyorlardı…Ağızdolu demokrasiden konuşuyorlar..Onların niyetlerinin söyledikleriyle örtüşmemesi iki çarpı iki gibi.. Aslında onlar insanlığı ve demokrasini Türklerden ögrenmeli..Suriyadan kaçan binlerle köçmenlere Avrupa devletleri degil ,Türkiye sahip çıktı.. Örgütlere silah vermeyi degil, zafer yazmağı Türkiyeden ögrensinler. Ta Göytürk Haganlığından bu güne gibi türkün geçtiyi kahramanlık tarihini ögrensinler. Türkiyenin İrak , Suriya , Mısır olmadını ögrensinler. Ögrenilecek çok şeyin olduğunu ögrensinler şu güc devletler.Günümüzün gerçek reallığı bunlar.Gerçekleri ögrenmeyi Türklerden ögrenin!!!..
gulafat

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...