Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

Terör örgütünün en önemli ismi yakalandı

İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı emniyet görevlilerin uzun süredir takip ettiği DHKP C Lİ üst düzey yöneticilerinden c s e uzun uğraşlardan sonra emniyet kuvvetleri tarafından bir operasyonla yakalandı. CSE nin bir kişiyi öldürmek ve bir çok olaya karıştığı darp cinayete yeltenme ve bir çok suça iştirak ettiği daha önce belgelenmişti.

07 Ekim 2016 Cuma, 14:36

Terör örgütünün en önemli ismi yakalandı

 

İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı emniyet görevlilerin uzun süredir takip ettiği DHKP C Lİ üst düzey yöneticilerinden c s e uzun uğraşlardan sonra emniyet kuvvetleri tarafından bir operasyonla yakalandı. CSE nin bir kişiyi öldürmek ve bir çok olaya karıştığı  darp cinayete yeltenme ve bir çok suça iştirak ettiği daha önce belgelenmişti.

15 temmuz darbe sürecinden sonra terör örgütlerine yapılan çökertme operasyonları emniyet güçlerince başlatılmıştı,bu süreçte DHKP C yede baskınlar yapılıyor , son operasyonlarda cse ve örgüte para topadığı tespit edilen 8 kişi daha yakalanıp savcılığa sevkedilerek mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalanan DHKP C terör örgütüne bağlı teröristlerin birden fazla suça karıştıkları öğrenildi.Terör örgütü mensuplarının Türkiye sorumlusu oldukları istanbulda örgüte üye topladıkları ve örgüte zorla bağış topladıkları öğrenildi.

İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce devam edilen operasyonun savcı kontrolunda genişletilerek devam edileceği öğrenildi.


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...