Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

TERÖR

Terör uluslararası bir savaştır.

Asıl hedefi ülkeleri bölmek veya rejimini değiştirmeyi ve ülkeleri sömürge halinde yönetmektir. Hal böyle olunca terörün hükümetlerle işi yoktur. Terörün hedefi süreklilik taşır. Oysa hükümetler gelip geçicidir. Bu durumda bir terör olayı karşısında Halkın siyasi görüşleri doğrultusunda birbirleriyle şu hükümet giderse ve bu hükümet veya lider gelirse terör biter tartışmaları tamamen kısır döngüdür. Asla bitmez. Terörün istediği de budur. Puslu hava yaratmak ve yararlanm

13 Aralık 2016 Salı, 19:34

TERÖR

Terör uluslararası bir savaştır.

Asıl hedefi ülkeleri bölmek veya rejimini değiştirmeyi ve ülkeleri sömürge halinde yönetmektir. Hal böyle olunca terörün hükümetlerle işi yoktur.  Terörün hedefi süreklilik taşır. Oysa hükümetler gelip geçicidir. Bu durumda bir terör olayı karşısında Halkın siyasi görüşleri doğrultusunda birbirleriyle şu hükümet giderse ve bu hükümet veya lider gelirse terör biter tartışmaları tamamen kısır döngüdür. Asla bitmez. Terörün istediği de budur. Puslu hava yaratmak ve yararlanmak.

Hükümetlerin her türlü politikasını eleştirebilir, oy vermeyebilirsiniz, yıkılması için çalışmalar propaganda yapabilirsiniz veya destekleyebilirsiniz. Bu her insanın en demokratik hakkıdır. Ülke yönetiminde söz söyleme hakkıdır.

Ancak Terör olayları bir kitleyi bir siyasi görüş topluluğunu hedef almıyor. İnsanlığı ülkenin bölünmez bütünlüğünü hedef alıyor. Bizler Halk olarak terör olayları karşısında terörü basite indirgememek adına siyasi görüşlerimizi tartışmamalıyız. Topyekün Hükümetiyle Muhalefetiyle Doğulusuyla Batılısıyla Güneylisiyle Kuzeylisiyle, sağcısıyla solcusuyla tüm halkımızla Kuvayı Milliye ruhunu boynumuza asıp mücadeleyi tek yürek olarak yapmalıyız.

Ancak o zaman Terörle mücadele de başarılı oluruz.

 

13.12.2016

Emin ÇELİMLİ


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...