Son Dakika
19 Mart 2024 Salı
25 Mayıs 2016 Çarşamba, 20:36
Emin ÇELİMLİ
Emin ÇELİMLİ e.celimli@mynet.com Tüm Yazılar

Şov

 

İki gün evvel haberlerde bir köpeği kurtarma operasyonunu izledim. Her şey mükemmeldi.

Olay Amerika’da oluyor. Bir köpek sel sularına kapılıyor ve akan nehre düşüyor, hemen arama kurtarma ekibi güvenlik güçleri ve helikopterler müdahale ediyor, müthiş bir gösteri. Büyük bir operasyonla zavallı köpek kurtarılıyor. Ne büyük tesadüf tür ki aynı anda tüm kurtarma ekipleri hazır oluyor. Ve bu olayda Dünya haber ajanslarına geçiliyor.

Önce helal olsun, bravo dedim, ancak kafam takıldı bu kadar çabuk nasıl toplandı tüm ekip de bu köpek kurtarıldı. Olay  tamamen  kurgu. Dünyaya Amerika ne kadar canlıya hayvanlara önem veriyor mesajı veriliyor ve Dünya’ da seyrediyor. Yuttuk sanki.

BAŞTAN SONA KURGU

Amerika; eğer böyle değilse Filistin’de, Gazze’ de,  Mısır’da, Irak’ ta  Suriye’ de ( daha çok sayabilirim ) binlerce insan, çocuk öldürüldü, Orta Doğu ateşler içinde, Türkiye’ de binlerce Suriyeli var, Ülkem İnsanlık adına onları aç bırakmamak için milyarlarca para harcıyor Sen Amerika kaç para yardım ettin bu vatanlarından olmuş insanlara. Neden bunlara gözünü yumuyorsun, daha açık yazayım neden sebep oluyorsun. Bu insanların köpek kadar değeri yok mu?

Bu tür ucuz şovlara karnımız tok. Sadece gölge etmemen yetecek.

SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER DİLİYORUM

 

Emin ÇELİMLİ

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...