Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Şekerin Bilinmeyen Faydaları

Şekeri eminiz şimdiye kadar hiç bu şekilde kullanmadınız. Uzmanlara göre şeker insan vücudu için gerekli bir besin ve şeker pancarından üretilen doğal şekerlerden karşılayın. Ancak doğal olmayan şeker kullanımının insan vücudunda zarar verir.

26 Nisan 2016 Salı, 18:26

Şekeri eminiz  şimdiye kadar hiç bu şekilde kullanmadınız. Uzmanlara göre şeker insan vücudu için gerekli bir besin ve  şeker pancarından üretilen doğal şekerlerden karşılayın. Ancak doğal olmayan şeker kullanımının insan vücudunda zarar verir.

Şekerin daha önce bilmediğiniz 5 kullanım alanı

Şekerin farklı sıradışı kullanım alanı…

1- Yara iyileştirici özelliği: Şeker  bakteri öldürme hem de acıyı azaltma gibi bir özelliği olduğundan yaranın üstüne biraz şeker serperek yaranıyı iyileştirebilirsiniz.

2-  Elleriniz yumuşacık yapabilirsiniz: Doğal yollarla ellerinizin yumuşatmak  istiyorsanız  şeker ve zeytinyağı ile ellerinizi bir miktar ovun ve duruladığınızda muhteşem sonuçlarla karşılaşacaksınız.

3- Elinizdeki zor lekeleri kolayca çıkarın: Yağlı boya ve çıkması zor başka bir şeyle elleriniz kirlendiyse hiç canınızı sıkmayın  sabun ve  şekerle elinizdeki kirden kolay bir şekilde kurtulun.

4- Baharattan yanan ağız:Telaşla ağımıza bir şeyler atarız acı bir an önce dinsin diye.Yiyeceğiniz biraz  şeker çok  iyi sonuç verir.

5- Yanan damağınızda kullanın: Sıcak kahveden, çaydan ve herhangi başka bir şeyden damağınız yandığında bir tutam şeker  veya kesme şekeri damağa dayamak acıyı hafifletiyor.


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...