Son Dakika
19 Mart 2024 Salı
19 Temmuz 2018 Perşembe, 13:04
Melek Avcı Coşkun
Melek Avcı Coşkun melek@ulkemdenhaberler.com Tüm Yazılar

SAĞLIK PERSONELİ

NİCE; FAKİR DE OLSA ZENGİN DE OLSA GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIP DELİ GİBİ DERS ÇALIŞIP YARI ÖMRÜNÜ KİTABA DEFTERE BAĞLAYAN, BİR FİDAN GİBİ YILLARCA MEYVESİNİ VERMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ EVLATLARIMIZ BİR HİÇ UĞRUNA BEDEL ÖDEMEMELİDİR. ”CAHİLLİK BAKİ DEĞİLDİR EĞİTİLİRSE CAHİLLİKTE YENİLİR OKUMAKLA.” BU KONUDA ÇÖZÜMLER ARANMALI, ÇARELER BULUNMALIDIR.

YAŞANMIŞTIR !
Cerrahın telefonu çalar, arayan hastahane sekreteridir.
Buyurun sizi dinliyorum.
Sayın hekim, ağır hasta var, acele bütün işinizi bırakıp gelir misiniz?
Geliyorum deyip hekim telaşla yola düştü.
Hekimi hastahanede hastanın babası hışımla karşıladı:
Benim oğlum ölüm döşeğinde, niçin bu kadar geç kaldınız? Sizin kendi oğlunuz olsaydı yine böyle yapar mıydınız? Cerrah hafifçe tebessüm eder.
Bana haber verilir verilmez acelece geldim. Bir de unutmayın ki, hayat ve ölüm Allah’ın elindedir. Cerrah ameliyat odasına dahil oldu. Ameliyat iki saat sürdü. Cerrah odadan çıkıp koridordaki babanın yanından sakince geçip gitti. Ardından yardımcı hekim çıktı.
-Babaya oğlunuz yaşayacak dedi. Baba bir an sevindi, sonra yine hiddetlenip:
-Bu cerrah çok kötü ve insafsız bir adam. Ne vardı yani

, çıkarken bana iyi haberi o verseydi. Yardımcı hekimin gözleri doldu ve adamı hayatı boyunca pişmanlığa sevk edecek olan şu cevabı verdi: Cerrah çok iyi bir insandır. Onun oğlu otomobil kazasında bugün vefat etti. Biz onu defin merasiminden çağırdık. Oğlunun defin merasimini yapamadan sizin oğlunuzun şifasına vesile olmak için hastahaneye geldi.

SAĞLIK PERSONELİNE KALKAN ELLER KIRILSIN…

 

Melek Avcı Çoşkun

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...