Son Dakika
19 Mart 2024 Salı
26 Ekim 2016 Çarşamba, 23:26
Özgür Turan
Özgür Turan ozgurturan@ulkemdenhaber.com Tüm Yazılar

Göz Göre Göre Çocuk İstismarı

Çocuk istismarının şöhretle süslenmiş hali !!! Aleyna Tilki
hemde anne ve babasının gözetimi altında istismar ediliyor, sizce anne babamı kızını istismar ediyor yoksa gay bar’lardaki yarı çıplak jartiyerli erkekler mi.

3 buçuk yaşındaki  tecavüze uğramış irem ile 16 yaşındaki Aleyna Tilki arasında ne fark varki.? Sadece birisi istemeden tecavüze uğrayarak istismar edildi, diğeri ise gay barlarda yarı çıplak erkeklere ailesi tarafından şarkı söyletilerek  şöhret adı altında kızlarını istismar ediyorlar.

X Large isimli gece kulübünde  Aleyna Tilki yarı çıplak gay erkeklerı eğlendiriyor.Yaşı ise daha 16 ve  lise öğrenisi olan Aleyna Tilki kendisini anne babamda yanında diyerek savundu.

Annesi Havva Tilki ise ilk görüntüler basında yayınlandığında fotomontaj olduğunu söylerken, daha sonrasında göruntülerin normal olduğunu dile getirdi. barda sadece gay ların olmadığını herkesinde kız arkadaşı ıle geldiğini söylerken devamında yarı çıplak olan dansçı erkeklerin sadece şarkılarda Aleyna’ nın arkasında dans ettiğini sonrasında erkek dansçıların ayrıldığını  belirtti, bu konu sizleri değil bizi ilgilendirir diyerek son noktayı koydu.

Türkiye’de bir çok yerde sahneye çıkması yasaklanan Aleyna Tilki’yi ailesı okuldan aldığını ve yurtdışına götüreceklerini belirttiler.

Yurtdışında da 18 yaş altı çoçukların bu tarz içkili mekanlarda çıkması Birleşmiş Milletler ‘in  34, 35 ,36  cı Yasasına gore bu tarz yerlerde çalıstırmak suç … Aleyna Almanya’da sahneye çıkarsa bu ağır suç teşkil ettığınden ailesi ve ekibi cezalandırılacaklar.

 

Yorum

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...