Son Dakika
19 Mart 2024 Salı
29 Ekim 2016 Cumartesi, 23:32
Seyide DOYRAN
Seyide DOYRAN 09seyde@windowslive.com Tüm Yazılar

Dur diyen yok mu?

Kelli felli adamlar 6 yaşındaki kız çocuklarıyla nikah düşer açıklamaları yapıyorlar!!! Şaka mı? Hayır değil!!!

Bu ülke nereden nerelere geldi, nerelere gidiyor? Birbiri ardına hız kesmeden devam eden tacizler, çocuk istismarları canımızı derinlerden yakıyor, sanırım yakmaya da devam edecek. Geçen hafta yaşanan üzücü olayın ardından yapılan densizce bir söylem hastalıklı beyinlere cesaret veren tam bir örnek.

” Gelişmeler çok acıdır, madem ki şeytana uydun kızcağızı neden öldürdün? 3 yıl sonra nikah düşerdi” yapılan yorum!!!
Yorumu yapan ise Allah’ın kaplanı lakaplı, son derece geniş bir camianın şeyhi. Binlerce insanın peşine düştüğü, eteklerine el yüz sürdüğü, her sözünü emir bildiği zatı muhteremden bu sözler mi çıkmış cidden? İnanılası gibi değil insanın dimağı almıyor yapılan açıklamaya da bu insanların peşine düşenlere de akıl sır ermiyor. din bunun neresinde? Hangi akıl sahibi erkek kalkar da 6 yaşındaki kız çocuğuyla nikah yapar?

Sizler belki okurken ”aman kim inanır kim yapar bunu” diyor olabilirsiniz fakat inanan, bunu kabul edilebilir olarak gören sayısı o kadar çokki. Bazı tatil beldelerinde 6 yaşındaki kız çocuğuyla havuza girmeyen yada girdiği taktirde nikah düşecek diye çocuğun çıkartılmasını isteyenler var. İzlerken kahkaha attığımız inşallahcı maşallahcı Adnan hocanın kedicikleri onlara cennette verilecek diye ona yönelenler var. Söylenmesi yazılması gereken çok şeyler var bu ülkede, dil dönse kalem yetmiyor yazmaya.

Bazı cemaatlerin olur olmadık konularda bu pervasızca açıklamalarına dur denmesi gerekmiyor mu artık? insanların manevi duygularıyla yeteri kadar oynanmadı mı? Din adı altında bu ülke çok yara almadı mı? Parçalanmaya kalkmadı mı? Birinden kurtulmaya çalışırken niçin diğerleriyle yakın temaslar kuruluyor ve hudutları genişletilip konuşmalarına izin veriliyor?

Maddi durumunuz, inancınız, sosyal statünüz ne olur ise olsun çocuklarınızı yanınızdan ayırmayınız. Çocuğun yeri anne babasının yanıdır

, sizinle alacağı terbiye, sizin canı gönülden diyeceğiniz ALLAH(C.C) başkalarının öğrettiğinden çok daha fazla şey katacaktır çocuğunuza.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...