Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

Müge Anlı’da mutlu son o artık Türkiye’de

Aylardır aranan Esin imre , Müge Anlı’nın 6 aydır verdiği mücadele sonunda Türkiye’ye getirildi.

29 Ekim 2016 Cumartesi, 16:06

Müge Anlı’da mutlu son o artık Türkiye’de

Aylardır aranan Esin İmre , Müge Anlı’nın 6 aydır verdiği mücadele sonunda Türkiye’ye getirildi.Sinop ta yaşayan Ayfer İmre ve Ümit İmre 14 yıl önce hayatlarını birleştirdiler  ve 2013 yılında kızları Esin İmre Dünya ya geldi .Fakat bir  kaç  yıl sonra anlaşamayan çiftler Ayfer ve Ümit İmre boşanmaya karar verdiler.

Ayfer İmre annesinin evinde kalmaya başlar  velayeti babasında olan kızı Esin İmre yi arada bir görmeye devam etti .Bu arada muhsin Dezai  isimli hocayla tanışan Ayfer hanım eşi ile  barışmak istedi ve hocadan yardım almaya başladı. Muska ve sahte işlerle uğraşan Muhsin Dezai , Ayfer hanıma muska yazdı .. Bir süre sonra aralarında duygusal yakınlık başladı.Bu arada babaanne Sadiye İmre torunu Esin İmre yi İstanbul’a doktora getirdi  ve Ayfer hanım babaanne Sadiye Hanım dan  bir kaç gün  kızının yanında kalmasını istedi .Esin İmre yi yanına alıp uzun düredir  görüştüğü sahte hoca Muhsin Dezai ile  kaçıyor.Sahte hocalık yaptığı için  polis tarafından aranan Muhsin Dezai ile göçek bir hayat yaşıyorlar. Artık İstanbul’da barınamayacaklarını  anlayan Muhsin Dezai  5 çocuğu Ayfer İmre ve kızı Esin  İmre yi de  alarak kaçak yollardan İran’a kaçıyorlar.İran da  4 yıl kadar kalıyorlar  sürekli dayak yediğini  ve kapıdan dışarı bile çıkamadığını  söyleyen Ayfer hanım bir çok kez kaçma eyleminde bulundu .Bunu fark eden Muhsin Dezai Ayfer İmre ye iddialara göre bir şey içiriyor  ve bunun sonucunda ayfer hanım hastanelik olmuştur .Hastanede yatarken polislerden yardım isteyen Ayfer hanım Türk Vatandaşı olduğunu söylediği için sınır dışı edilmiş kızını bile almaya fırsat bulamadı.

Müge Anlıya babaanne Sadiye İmre başvur du .Torunu Esin İmre  nin  bulunmasını ve Türkiye ‘ye ye  getirilmesini talep eden babaanne başvuru yaptığında anne Ayfer hanım Çapa Tıp Fakültesinde yatıyordu mide borusu yanan Ayfer Hanım  bır süre tedavi gördükten sonra Müge Anlı’ya katıldı.

Her telefonu ihbar kabul eden Müge Anlı ve ekibi  uzun uğraşlar sonucu İran ve Iraktan  dan gelen bütün  ihbarlar sonucu  esın ımreyı Irak ta buldu.

Esin imre yayına bağlanarak Muhsin Dezai nin hapse girdiğini  ve Muhsin nin  çıkmadan önce buradan alınması  gerektiğini  söyledi yoksa hapisten   çıkarsa kendisini  bırakmayacağını dile getirdi ve hızlı bir şekilde Esin İmre dün Türkiye ye getirildi.

Babası ve babaannesi ile buluşan Esin İmre babası ile kalmak istediğini ve babasının annesi için  açtığı  davayı geri  çekmesini istedi.

Artık 13 yaşındaki  Esin İmre okul hayatına devam edecek.Ve psikolojik tedavi görerek kaybettiği öz güveni kazandırılacak..Ve böylece bir hikaye daha Müge Anlı da  mutlu son ile bitti.

 

 

https://www.puttygen.net/


You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...